U kunt er op rekenen dat u op een veilige en comfortabele manier wordt vervoerd. Niet voor niets kiezen opdrachtgevers in het het contractvervoer er steeds vaker voor om enkel met TX-Keur bedrijven samen te werken.

De bedrijven die het TX-Keur hebben behaald worden jaarlijks onafhankelijk getoetst. Daarnaast worden er continu tussentijdse kwaliteitscontroles gehouden op straat, bij ziekenhuizen, scholen en instellingen waar taxi's vaak komen.

Een taxi met het TX-Keur is:

Betrouwbaar: de ondernemer zorgt voor continuiteit
Veilig: de auto voldoet aan strenge veiligheidseisen
Netjes: zowel de auto als de chauffeur moeten representatief zijn
Onafhankelijk getoetst: de criteria voor inspectie zijn door neutrale partijen vastgesteld.
 

En de taxichauffeur is:

Goed opgeleid: TX-Keur heeft een eigen pakket aan opleidingen, waardoor alle chauffeurs regelmatig worden bijgeschoold en hun kennis wordt opgefrist 
Klantgericht: de chauffeur van een TX-Keurtaxi kent zijn doelgroep
Vriendelijk: de chauffeur van een TX-Keurtaxi is sociaal vaardig, helpt u bij het in- en uitstappen en spreekt zonodig de Engelse taal.

Waaraan herkent u een TX-Keur taxi?

Een taxi met een TX-keur herkent u aan de blauwe sticker rechts op de voorruit. Op de achterruit en de zijkanten van de taxi kunnen zich ook TX-stickers bevinden, dit is echter niet verplicht.

Een taxi bedrijf is een TX-Keur bedrijf als zij op deze website vermeld staan, in het bezit zijn van een inspectiecertificaat en de blauwe sticker voeren. Betwijfelt u of een bedrijf TX-Keur heeft? Neem dan contact met ons op. Klik op het logo van TX keur om op de site van TX keur te komen.